Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Η Φωτό Μου
.
ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-WEB TV

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Λειτουργούν τα εξής τμήματα

ProJunior-Junior-Προπαιδικό-Παιδικό

Πληροφορίες-Εγγραφές κ.Προδρομιάδης Σήφης 6949971785

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τροχίδης Διαμαντής, Παπαμιχαήλ Γιώργος, Ηλιάδης Παναγιώτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pao.koufalion@yahoo.com

Για να μην ξεχνάμε...

Πηγή 

http://www.pandramia.gr/1978_79.htm


30.(15-4-1979)ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-1 (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 70΄) ο αγώνας έγινε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, παρουσία 4000 θεατών!!!!,

RSS and Search

Email me

Contra.gr - Τελευταίες ειδήσεις

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ. Από το Blogger.

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2010-2011

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2010-2011

Αποποίηση ευθύνης & Δήλωση εχεμύθειας

Η Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων δεν ευθύνεται για άρθρα,σχόλια οι παρατηρήσεις συνεργατών και ανταποκριτών, τα οποία αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών.Οι όροι χρήσης αναλυτικά βρίσκονται αριστερά στο μενού επιλογών


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ..

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας έχουν αρχίσει προ πολλού και επηρεάζουν και τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Στα πλαίσια της μείωσης του φετινού μπάτζετ, η ομάδα των Κουφαλίων αποφάσισε από κοινού την λύση της συνεργασίας με τον γνωστό τεχνικό κ.Ζίφκα Χρήστο. Μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης και μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα οι δύο πλευρές εξέδωσαν τις παρακάτω ανακοινώσεις.


«Η γενική οικονομική κρίση μας αναγκάζει να προβούμε σε ενέργειες ώστε να μειώσουμε κατά το δυνατόν τα έξοδα λειτουργίας του συλλόγου
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Σε αναμονή της έφεσης

Την προηγούμενη βδομάδα κατατέθηκε η έφεση που έκανε ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων δια μέσου του δικηγόρου κ.Κυρκούδη, για την άδικη και εξωπραγματική ποινή των 5000 ευρώ που επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για μια ανακοίνωση.Σε αναμονή λοιπόν της απόφασης βρίσκονται οι διοικούντες του συλλόγου, αν και πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις και μάλιστα σε ομάδες Σούπερ Λίγκας, η ποινή ήταν επίπληξη.

Μακεδονικός Μ.Μοναστηρίου-Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 0-4

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Μικρό Μοναστήρι ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων νίκησε τον τοπικό Μακεδονικό με 0-4.Οι Κυανόλευκοι έπαιξαν με όσους δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς και με 3 υπό δοκιμή και ήταν μια καλή ευκαιρία για τον κ.Ζίφκα να δεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του. Το σκορ δεν ενδιέφερε αφού σκοπός του φιλικού ήταν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας του Μακεδονικού είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής των Κουφαλίων Περικλής Παπακωνσταντίνου.

Φιλικό σήμερα

Φιλικό εκτός έδρας έχει προγραμματιστεί σήμερα με αντίπαλο τον Μακεδονικό Μ.Μοναστηρίου στις 15.30
Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Π.Α.Ο. Κουφαλίων 2-0

Σε φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων έχασε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 2-0.Ο κ.Ζίφκας δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και έτσι πήραν χρόνο συμμετοχής κυρίως νεαροί.

Εγινε η συνάντηση των ομάδων του 2ου ομίλου

Έγινε  την Πέμπτη στην Χαλκηδόνα στο ξενοδοχείο MΑISON του κ.Τσαλώνη , η συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων του 2ου ομίλου.
Το παρόν έδωσαν  Απόλλων Καλαμαριάς,ΠΑΟ Κουφαλίων,Καμπανιακός,Οδυσσέας Κορδελιού,Δόξα Χέρσου,Ολυμπιακός Γαλατάδων,ΠΑΟΝΕ,Αχιλλέας Τριανδρίας,Εθνικός Σοχού,Μεγ.Αλεξ.Ν.Μυλοτόπου,Ν.Καλλικράτεια. Εξουσιοδότηση έστειλε ο Π.Ο. Μουδανιών, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα στείλουν εξουσιοδοτήσεις-πληρεξούσια οι Θερμαϊκός Θέρμης ,Απόλλων Αρναίας,Νίκη Πολυγύρου,ΠΑΟΔ. Άγνωστη ακόμα η στάση που θα κρατήσει ο Κιλκισιακός.
Στην συνάντηση που έγινε τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των ομάδων οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους και έκαναν τις προτάσεις τους. Κατόπιν έγινε η εκλογή του αντιπροσώπου του ομίλου ο οποίος θα είναι ο κ. Ηλιάδης Στέφανος από την ομάδα του Π.Α.Ο. Κουφαλίων.
Αναπληρωματικός εκλέχθηκε ο κ.Ζαπρόπουλος του Καμπανιακού. Το επόμενο βήμα είναι οι 10 αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν από όλους τους ομίλους της Δ΄Εθνικής να βρεθούν και αφού εκλέξουν τριμελή επιτροπή να ακολουθήσουν οι επαφές με την ΕΠΟ και την Πολιτεία
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο η συγκέντρωση του 2ου ομίλου

Όπως και οι υπόλοιποι όμιλοι του Βορρά, έτσι και στον 2ο όμιλο, πραγματοποιείται αύριο το απόγευμα η συγκέντρωση των ομάδων που συμμετέχουν σ’ αυτόν, στο ξενοδοχείο MAISON (Μεζόν) του κ.Τσαλώνη (Τηλ 23910-21080) με ώρα προσέλευσης 7 μ.μ. με την πρόσκληση να κάνει ο ορισθείς από την συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης στην Αλεξάνδρεια, εκπρόσωπος του ΠΑΟ Κουφαλίων Στέφανος Ηλιάδης (τηλ. 6997/510001), όπου θα πρέπει να δώσουν το παρόν και οι 17 ομάδες του ομίλου και μάλιστα έχοντας και την ανάλογη σφραγίδα για να είναι νόμιμη η εκπροσώπηση τους στην συντονιστική επιτροπή μέσω εκπροσώπου όλης της Ελλάδος. Ήδη ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Κουφαλίων έχει επικοινωνήσει με όλους τους επικεφαλής των διοικήσεων των ομάδων του 2ου ομίλου και υπάρχει η βεβαιότητα ότι όλοι θα δώσουν το παρόν και θα συνδράμουν στην καλύτερη συσπείρωση έτσι ώστε να είναι ισχυρά τα αιτήματα που θέσει η πανελλήνια συντονιστική επιτροπή, τόσο προς την ΕΠΟ, όσο και προς την Πολιτεία.

Ρεπορτάζ:Συμεωνιδης Θοδωρος


πηγή:http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=2084
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

Την Πέμπτη 23/12 και ώρα 19.00 θα γίνει η συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων του 2ου Ομίλου στην Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης στο ξενοδοχείο MAISON(Μεζόν) του κ.Τσαλώνη (Τηλ 23910-21080).
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων να έχουν μαζί τους την σφραγίδα του συλλόγου τους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6997510001 κ.Ηλιάδης Στέφανος

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του 2ου ομίλου
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 15ης Αγωνιστικής

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΣΟΧΟΣ 1-1

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΧΕΡΣΟ 2-0

ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΠΑΟΔ 4-2

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ 2-1

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΜΟΥΔΑΝΙΑ 3-2

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ Π.Α.Ο.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 1-0

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΝΑΒ.

ΑΡΝΑΙΑ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΑΝΑΒ.

Ν.Καλλικράτεια-Π.Α.Ο. Κουφαλίων 1-0

Στο ίδιο έργο θεατές…..

Φαίνεται πως το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την ομάδα των Κουφαλίων.Για μια ακόμα αγωνιστική οι Κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς ήταν και πάλι άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα κυριαρχώντας.Οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα.Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Πασβάτογλου.
Στην επανάληψη ο αγώνας ξεκίνησε με το ίδιο σκηνικό αλλά ο  νόμος του ποδοσφαίρου υπερίσχυσε και πάλι αφού σε μια στημένη φάση από εκτέλεση φάουλ ο Κατσόγλου ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 1-0.Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση κλείνοντας στα καρέ τους γηπεδούχους και έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι από χέρι αντιπάλου στην περιοχή.Ο Κεφαλάς εκτέλεσε εύστοχα, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη γιατί θεώρησε ότι μπήκε ποδοσφαιριστής εντός περιοχής πριν την εκτέλεση, ο Κεφαλάς εκτέλεσε και πάλι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι(3ο σε 2 παιχνίδια) και τους Κουφαλιώτες να θυμούνται την γνωστή ατάκα του ‘Οσιμ για του τι εστί μπάλα.
Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τους Κυανόλευκους να τα παίζουν όλα για όλα και τους γηπεδούχους να βγαίνουν στην κόντρα.

Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ
Καλογεράκης,Καράγαλης,Σταυρίδης,Κατσόγλου Δ,Κατσόγλου Ν,Κάρτας,Χρυσογονίδης,Ατματζίδης(58 Χαμπίδης),Λεονταράς,Πεχλιβανίδης(70 Παπάνο),Γεροθανάσης(78 Κελεσίδης)

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Πασβάτογλου,Αιβάζης(46 Λιόνης),Χαραλαμπίδης,Τεκελίδης,Σίμος,Τσομπάνογλου,Αρχοντίδης,Κουτσίδης,
Τοσουνίδης(53 Ζάρκος),Κεφαλάς,Βράκας

Διαιτητής Φωτιάδης , Βοηθοί Κυρβέλης,Ζιγκερίδης (Σ.Δ. Σερρών)

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κουφαλίων δηλώνει ότι η ανακοίνωση με τίτλο "ΕΛΕΟΣ" που εκδόθηκε την Δευτέρα 22/11/2010 εκδόθηκε κάτω από την φόρτιση του αγώνα που προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να θίξει την διοργανώτρια αρχή αλλά απλά είχε σαν σκοπό της μια κόσμια διαμαρτυρία. Κατόπιν τούτου η παραπάνω ανακοίνωση ανακαλείται.

Με τιμή

Δ.Σ. Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Ακόμα δεν μπορούν να 'χωνέψουν' στα Κουφάλια την άδικη ήττα της προηγούμενης Κυριακής από το Κορδελιό.Οι Κυανόλευκοι με την απόδοση τους έδειξαν ότι σίγουρα τους αδικεί η βαθμολογική θέση που έχουν.Άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο κυνήγησαν με πάθος την νίκη δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς η τύχη τους γύρισε την πλάτη ,ιδιαίτερα στα δύο δοκάρια σε ισάριθμα σουτ του Κεφαλά.Μια αδράνεια της άμυνας ήταν αρκετή για να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.
Στην καθιερωμένη ομιλία της Τρίτης ο κ.Ζίφκας τόνισε στους παίκτες του ότι ναι μεν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά
όχι φυσικά από το αποτέλεσμα και στάθηκε ιδιαίτερα στα τελειώματα, αφού όπως επισήμανε θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και υπερπροσπάθεια στις φάσεις που δημιουργούνται.

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Την Δευτέρα έγινε χαλάρωμα και από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον 'τελικό' όπως χαρακτηρίζουν όλοι το επερχόμενο παιχνίδι με την Καλλικράτεια.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.Για σήμερα Τετάρτη υπάρχει ρεπό και από αύριο συνεχίζεται η προετοιμασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα στον Δημήτρη Σίμο που παντρεύτηκε το Σάββατο υγεία,ευτυχία και καλούς απογόνους

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Συγχαρητήρια επιστολή προς την ΚΕΔ και τον σύνδεσμο Διαιτητών Ημαθίας έστειλε σήμερα η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ . Παρά την ήττα οι Διοικούντες του συλλόγου αναγνώρισαν την άριστη Διαιτησία του κ.Καραντώνη (Σ.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ)και των συνεργατών του κ.κ Καραγκιοζόπουλου και Δεβετζίδη

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 14ης Αγωνιστικής

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0-0

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ ΑΡΝΑΙΑ 1-3

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟ 0-1

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 1-0

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΠΑΟΔ 1-1

ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ 0-4

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-3

ΠΑΟΝΕ ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ 1-1

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 0-1

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων το Κορδελιό πιο τυχερό κατάφερε και πέρασε από τα Κουφάλια κερδίζοντας με 0-1.
Ενα παιχνίδι ανοιχτό με πολλές φάσεις και με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε με πάθος την νίκη.

Οι γηπεδούχοι τα έχουν με την ατυχία τους αφού δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες
που δημιούργησαν, ενώ είχαν και δύο δοκάρια σε σουτ του Κεφαλά. Το συγκρότημα του κ.Ζίφκα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δίκαια οι Κυανόλευκοι αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό σκορ. Από την άλλη το Κορδελιό ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ κσι έχοντας την τύχη με το μέρος του να πάρει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
1΄ο Τσιαντούλης μόνος του πλασάρει άουτ
10΄Σουτ του Λιόνη διώχνει ο Κολίτσης
12 φάουλ του Κεφαλά ο Κουτσίδης αστοχεί από πλεονεκτική θέση
13΄ΓΚΟΛ-Αδράνεις της άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλεύεται ο Χαιρόπουλος που με κοντινή κεφαλιά ψαράκι κάνει το 0-1
14΄Σουτ από την περιοχή του Τοσουνίδη μπλοκάρει ο Κολίτσης
16΄Σέντρα Αιβάζη το σουτ του Κεφαλά άουτ
18΄Ωραία ενέργεια του Τοσουνίδη αλλά το σουτ μπλοκάρει και πάλι ο Κολίτσης
65΄φοβερό σουτ του Κεφαλά η μπάλα στο δοκάρι
70΄Νέο φοβερό σουτ του Κεφαλά η μπάλα και πάλι στο δοκάρι
75΄Ωραία προσπάθεια και σουτ του Αρχοντίδη μπλοκάρει ο Κολίτσης
80΄Σέντρα σουτ του Δούμα μόλις άουτ

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Πειμανίδης,Αιβάζης,(55 Μπάρδας),Χαραλαμπίδης,Καλπάκης,Τεκελίδης,Τσομπάνογλου,Αρχοντίδης,
Κουτσίδης(63΄Ζάρκος),Κεφαλάς,Λιόνης(75΄Μερόκης),Τοσουνίδης

ΟΔ.ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
Κολίτσης,Ιβανίδης,Ιγνατίδης,Λουπείδης,Μιλκούδης,Τσιλιγκερίδης,Χαιρόπουλος,
Γεραγώτης(88 Αρσένης),Τσιαντούλης(63΄Ιωάννης),Ανδρεάδης(75΄Δούμας),Σιαντρόπουλος
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Ολοκληρώθηκε χθες(Παρασκευή) η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στο Κορδελιό. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και όλοι ενωμένοι σαν γροθιά είναι έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι, έχοντας σαν σύμμαχο την πολύ καλή εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον κ.Ζήφκα καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ!!
Ξεσηκωμός των φιλάθλων σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντα αποτελεί ένα ντέρμπι και όλοι θυμούνται τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες των δύο ιστορικών ομάδων την δεκαετία του 90.
Καιρού επιτρέποντος το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων.
MVP Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Ο 16χρονος άσος Μπάμπης Χαραλαμπίδης ανακηρύχτηκε MVP του προηγούμενου αγώνα .Ο νεαρός που πραγματικά εντυπωσίασε δήλωσε: «Mου δίνει μεγάλη χαρά το ότι αναδείχθηκα MVP.
XARALABIDIS
Δουλεύω σκληρά και εγώ και οι συμπαίκτες μου και προσπαθούμε κάθε Κυριακή να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και ήμαστε έτοιμοι για την μάχη. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για την νίκη»





ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΙΜΟΣ
Το Σάββατο στην Βέροια θα γίνει ο γάμος του ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Σίμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μόνικα.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένεται να παρευρεθεί στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή του πολύ αγαπητού σε όλους Δημήτρη.
Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους τους ανθρώπους της Αναγέννησης Προχώματος για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα μας.
Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Οι διαιτητές της 13ης Αγωνιστικής

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Καραντώνης-Καραγκιζίδης-Δεβετζίδης  (Σ.Δ ΗΜΑΘΙΑΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ θα διεξαχθεί στις 15.00 στο βοηθητικό γήπεδο Κουφαλίων(περιοχή ΒΙΠΑ)
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Παρελθόν αποτελεί πλέον η εξαιρετική εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στους Γαλατάδες. Μια εμφάνιση που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη ίσως της φετινής  χρονιάς. 3 γκολ και ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για το συγκρότημα του κ.Ζίφκα .Παρόλα αυτά όμως ο προπονητής των Κυανολεύκων θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και στην καθιερωμένη ομιλία του εκτός από τα θετικά επισήμανε και τα λάθη που έγιναν.

‘’ΚΕΝΤΟΥΣΑΝ’’ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ
Το σημαντικότερο απ όλα εκτός της νίκης  ήταν η εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας Χαραλαμπίδη,Αιβάζη,Λιόνη,Τσομπάνογλου,Χαριζάνη και Μερόκη που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Την Δευτέρα η ομάδα είχε χαλάρωμα και από χθες ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στο Κορδελιό. Άπαντες  παρόντες και ετοιμοπόλεμοι εκτός του νεαρού Παπαεμανουήλ που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στα πλαίσια της διατήρησης του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει ,χθες μετά την προπόνηση έγινε μπάρμπεκιου στον χώρο του βοηθητικού γηπέδου.
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 3-1

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΠΕΙΜΑΝΙΔΗΣ,ΑΙΒΑΖΗΣ(56΄ΜΕΡΟΚΗΣ),ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ(68΄ ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ),ΚΑΛΠΑΚΗΣ,ΣΙΜΟΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ,
ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ,ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ(77΄ΖΑΡΚΟΣ),ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ,ΚΕΦΑΛΑΣ,ΛΙΟΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

 ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ,ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ,ΣΑΒΒΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ,
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ(68΄ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ),ΛΥΣΙΤΣΑΣ(77΄ΣΑΡΤΙΝΑΣ),ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ,
ΚΟΥΔΕΡΗΣ( 56΄ΤΣΕΛΕΠΗΣ),ΚΑΜΠΑΝΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΣΚΟΡΕΡΣ ΛΙΟΝΗΣ 2΄ 1-0 ,ΑΙΒΑΖΗΣ 19΄ 2-0, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 41΄2-1,ΚΕΦΑΛΑΣ 45΄3-1

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ,ΣΑΡΡΟΣ,ΝΤΟΥΡΜΑ(Σ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ)-ΚΑΛΟΙ



  Πιάνοντας εκπληκτική απόδοση στο Α΄ημίχρονο ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων ξεπέρασε πιό εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ το εμπόδιο των Γαλατάδων.Οι Κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας νωρίς γκολ.
Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους που στην συνέχεια ήταν καταιγιστικοί χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη.Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και σίγουρα ένα σκορ που αδικεί τα Κουφάλια αφού υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες ώστε το τελικό σκορ να είχε διαστάσεις θριάμβου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ιδιαίτερα μετά τις αναγκαστικές αλλαγές των Χαραλαμπίδη και Κουτσίδη αλλά και πάλι υπήρξαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Η ομάδα των Γαλατάδων φάνηκε για ένα τέταρτο περίπου στο Β ημίχρονο προσπαθώντας να μειώσει το σκορ.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
2΄ο Λιόνης με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0
4΄ σουτ του Τοσουνίδη έδιωξε ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων Καρακούτσης
8΄νέο σουτ του Τοσουνίδη διώχνει και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρακούτσης
9΄σουτ του Καλπάκη από την περιοχή και νέα επέμβαση του τερματοφύλακα
16΄ωραία ατομική ενέργεια του νεαρού Αιβάζη αλλά στο σουτ λέει και πάλι όχι ο Καρακούτσης.
19΄φοβερή ενέργεια του 16χρονου Χαραλαμπίδη ο Αιβάζης με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 2-0.
41΄μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων ο Δημητιάδης μειώνει προσωρινά σε 2-1.
42΄κεφαλιά τουυ Τοσουνίδη στο δοκάρι
45΄ο Κεφαλάς με σουτ διαμορφώνει το 3-1
57΄σέντρα του Λιόνη μόνος ανενόχλητος ο Αιβάζης δεν μπόρεσε να πλασάρει
72΄Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μιχαηλίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει από ένα μέτρο
75΄Σουτ του Χαριζάνη διώχνει εντυπωσιακά στην γωνία του ο Καρακούτσης.

Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής

Οδυσσέας Κορδελιού - Νίκη Πολυγύρου 3-0
ΠΑΟ Κουφαλίων - Ολυμπιακός Γαλατάδων 3-1
ΠΑΟ Διοικητηρίου - Εθνικός Σοχού 1-1
Νέα Καλλικράτεια - Δόξα Χέρσου 1-1
Απόλλων Αρναίας - ΠΟ Μουδανιών 2-1
Κιλκισιακός - ΠΑΟΝΕ 3-0
Αχιλλέας Τριανδρίας - Καμπανιακός 3-1
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου - Θερμαϊκός Θέρμης 2-3



Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς

ΧΟΡΗΓΟΣ:Καφέ ''κλασσικό''

ΧΟΡΗΓΟΣ:Καφέ ''κλασσικό''
Tηλέφωνο: 23910 53604

Υποστηρικτές

Χωρίς εσάς θα ήμασταν μια ακόμα ομάδα..Με την βοήθεια σας ήμαστε ο Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ.Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Επόμενη αγωνιστική

.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 15/05

1 Απόλλων Καλαμαριάς 88

---------------------------------

2 Οδυσσέας Κορδελιού 84

3 Εθνικός Σοχού 60

4 Κιλκισιακός 58

5 Νέα Καλλικράτεια 51

6 Καμπανιακός 50

7 Απόλλων Αρναίας 49

8 Αχιλλέας Τριανδρίας 49

9 Δόξα Χέρσου 48

-------------------------------

10 ΠΑΟ Κουφαλίων 45 ???
-------------------------------

11 Θερμαϊκός Θέρμης 38

12 ΠΑΟ Διοικητηρίου 38

13 Ν. Μυλοτόπος 28

14 Ολυμπιακός Γαλατάδων 26

15 ΠΑΟΝΕ 17

16 Νίκη Πολυγύρου 16

17 ΠΟ Μουδανιών 12



Η Νίκη Πολυγύρου έχει -2 βαθμούς από την περίοδο 2009-2010

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Aθανασιάδης Φάνης-ΑΡΗΣ

Γιαμαλής Δημήτρης-ΑΡΗΣ

Γάκης Δ.-ΑΡΗΣ,Καστοριά

Μουρατίδης Τούλης -ΠΑΟΚ

Παπαχρηστούδης Γιώργος-ΠΑΟΚ

Γιαννακούλας Χρήστος-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παπαμιχαήλ Γιώργος-ΑΡΗΣ,Δόξα

Δράμας,Πανιώνιος,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Γκιτσιούδης Γιάννης-ΠΑΟΚ,Ηρακλής,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νεντίδης Νίκος-Απόλλων Καλαμαριάς,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,
Ηρακλής,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Μηντσιούδης Αντώνης-ΑΡΗΣ,Καστοριά,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ



Αρχείο

Συνολικές προβολές σελίδας