Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Η Φωτό Μου
.
ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-WEB TV

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Λειτουργούν τα εξής τμήματα

ProJunior-Junior-Προπαιδικό-Παιδικό

Πληροφορίες-Εγγραφές κ.Προδρομιάδης Σήφης 6949971785

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τροχίδης Διαμαντής, Παπαμιχαήλ Γιώργος, Ηλιάδης Παναγιώτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pao.koufalion@yahoo.com

Για να μην ξεχνάμε...

Πηγή 

http://www.pandramia.gr/1978_79.htm


30.(15-4-1979)ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-1 (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 70΄) ο αγώνας έγινε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, παρουσία 4000 θεατών!!!!,

RSS and Search

Email me

Contra.gr - Τελευταίες ειδήσεις

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ. Από το Blogger.

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2010-2011

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2010-2011

Αποποίηση ευθύνης & Δήλωση εχεμύθειας

Η Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων δεν ευθύνεται για άρθρα,σχόλια οι παρατηρήσεις συνεργατών και ανταποκριτών, τα οποία αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών.Οι όροι χρήσης αναλυτικά βρίσκονται αριστερά στο μενού επιλογών


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ..

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας έχουν αρχίσει προ πολλού και επηρεάζουν και τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Στα πλαίσια της μείωσης του φετινού μπάτζετ, η ομάδα των Κουφαλίων αποφάσισε από κοινού την λύση της συνεργασίας με τον γνωστό τεχνικό κ.Ζίφκα Χρήστο. Μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης και μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα οι δύο πλευρές εξέδωσαν τις παρακάτω ανακοινώσεις.


«Η γενική οικονομική κρίση μας αναγκάζει να προβούμε σε ενέργειες ώστε να μειώσουμε κατά το δυνατόν τα έξοδα λειτουργίας του συλλόγου
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Σε αναμονή της έφεσης

Την προηγούμενη βδομάδα κατατέθηκε η έφεση που έκανε ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων δια μέσου του δικηγόρου κ.Κυρκούδη, για την άδικη και εξωπραγματική ποινή των 5000 ευρώ που επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για μια ανακοίνωση.Σε αναμονή λοιπόν της απόφασης βρίσκονται οι διοικούντες του συλλόγου, αν και πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις και μάλιστα σε ομάδες Σούπερ Λίγκας, η ποινή ήταν επίπληξη.

Μακεδονικός Μ.Μοναστηρίου-Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 0-4

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Μικρό Μοναστήρι ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων νίκησε τον τοπικό Μακεδονικό με 0-4.Οι Κυανόλευκοι έπαιξαν με όσους δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς και με 3 υπό δοκιμή και ήταν μια καλή ευκαιρία για τον κ.Ζίφκα να δεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του. Το σκορ δεν ενδιέφερε αφού σκοπός του φιλικού ήταν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας του Μακεδονικού είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής των Κουφαλίων Περικλής Παπακωνσταντίνου.

Φιλικό σήμερα

Φιλικό εκτός έδρας έχει προγραμματιστεί σήμερα με αντίπαλο τον Μακεδονικό Μ.Μοναστηρίου στις 15.30
Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Π.Α.Ο. Κουφαλίων 2-0

Σε φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων έχασε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 2-0.Ο κ.Ζίφκας δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και έτσι πήραν χρόνο συμμετοχής κυρίως νεαροί.

Εγινε η συνάντηση των ομάδων του 2ου ομίλου

Έγινε  την Πέμπτη στην Χαλκηδόνα στο ξενοδοχείο MΑISON του κ.Τσαλώνη , η συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων του 2ου ομίλου.
Το παρόν έδωσαν  Απόλλων Καλαμαριάς,ΠΑΟ Κουφαλίων,Καμπανιακός,Οδυσσέας Κορδελιού,Δόξα Χέρσου,Ολυμπιακός Γαλατάδων,ΠΑΟΝΕ,Αχιλλέας Τριανδρίας,Εθνικός Σοχού,Μεγ.Αλεξ.Ν.Μυλοτόπου,Ν.Καλλικράτεια. Εξουσιοδότηση έστειλε ο Π.Ο. Μουδανιών, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα στείλουν εξουσιοδοτήσεις-πληρεξούσια οι Θερμαϊκός Θέρμης ,Απόλλων Αρναίας,Νίκη Πολυγύρου,ΠΑΟΔ. Άγνωστη ακόμα η στάση που θα κρατήσει ο Κιλκισιακός.
Στην συνάντηση που έγινε τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των ομάδων οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους και έκαναν τις προτάσεις τους. Κατόπιν έγινε η εκλογή του αντιπροσώπου του ομίλου ο οποίος θα είναι ο κ. Ηλιάδης Στέφανος από την ομάδα του Π.Α.Ο. Κουφαλίων.
Αναπληρωματικός εκλέχθηκε ο κ.Ζαπρόπουλος του Καμπανιακού. Το επόμενο βήμα είναι οι 10 αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν από όλους τους ομίλους της Δ΄Εθνικής να βρεθούν και αφού εκλέξουν τριμελή επιτροπή να ακολουθήσουν οι επαφές με την ΕΠΟ και την Πολιτεία
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο η συγκέντρωση του 2ου ομίλου

Όπως και οι υπόλοιποι όμιλοι του Βορρά, έτσι και στον 2ο όμιλο, πραγματοποιείται αύριο το απόγευμα η συγκέντρωση των ομάδων που συμμετέχουν σ’ αυτόν, στο ξενοδοχείο MAISON (Μεζόν) του κ.Τσαλώνη (Τηλ 23910-21080) με ώρα προσέλευσης 7 μ.μ. με την πρόσκληση να κάνει ο ορισθείς από την συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης στην Αλεξάνδρεια, εκπρόσωπος του ΠΑΟ Κουφαλίων Στέφανος Ηλιάδης (τηλ. 6997/510001), όπου θα πρέπει να δώσουν το παρόν και οι 17 ομάδες του ομίλου και μάλιστα έχοντας και την ανάλογη σφραγίδα για να είναι νόμιμη η εκπροσώπηση τους στην συντονιστική επιτροπή μέσω εκπροσώπου όλης της Ελλάδος. Ήδη ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Κουφαλίων έχει επικοινωνήσει με όλους τους επικεφαλής των διοικήσεων των ομάδων του 2ου ομίλου και υπάρχει η βεβαιότητα ότι όλοι θα δώσουν το παρόν και θα συνδράμουν στην καλύτερη συσπείρωση έτσι ώστε να είναι ισχυρά τα αιτήματα που θέσει η πανελλήνια συντονιστική επιτροπή, τόσο προς την ΕΠΟ, όσο και προς την Πολιτεία.

Ρεπορτάζ:Συμεωνιδης Θοδωρος


πηγή:http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=2084
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

Την Πέμπτη 23/12 και ώρα 19.00 θα γίνει η συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων του 2ου Ομίλου στην Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης στο ξενοδοχείο MAISON(Μεζόν) του κ.Τσαλώνη (Τηλ 23910-21080).
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων να έχουν μαζί τους την σφραγίδα του συλλόγου τους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6997510001 κ.Ηλιάδης Στέφανος

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του 2ου ομίλου
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 15ης Αγωνιστικής

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΣΟΧΟΣ 1-1

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΧΕΡΣΟ 2-0

ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΠΑΟΔ 4-2

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ 2-1

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΜΟΥΔΑΝΙΑ 3-2

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ Π.Α.Ο.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 1-0

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΝΑΒ.

ΑΡΝΑΙΑ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΑΝΑΒ.

Ν.Καλλικράτεια-Π.Α.Ο. Κουφαλίων 1-0

Στο ίδιο έργο θεατές…..

Φαίνεται πως το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την ομάδα των Κουφαλίων.Για μια ακόμα αγωνιστική οι Κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς ήταν και πάλι άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα κυριαρχώντας.Οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα.Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Πασβάτογλου.
Στην επανάληψη ο αγώνας ξεκίνησε με το ίδιο σκηνικό αλλά ο  νόμος του ποδοσφαίρου υπερίσχυσε και πάλι αφού σε μια στημένη φάση από εκτέλεση φάουλ ο Κατσόγλου ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 1-0.Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση κλείνοντας στα καρέ τους γηπεδούχους και έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι από χέρι αντιπάλου στην περιοχή.Ο Κεφαλάς εκτέλεσε εύστοχα, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη γιατί θεώρησε ότι μπήκε ποδοσφαιριστής εντός περιοχής πριν την εκτέλεση, ο Κεφαλάς εκτέλεσε και πάλι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι(3ο σε 2 παιχνίδια) και τους Κουφαλιώτες να θυμούνται την γνωστή ατάκα του ‘Οσιμ για του τι εστί μπάλα.
Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τους Κυανόλευκους να τα παίζουν όλα για όλα και τους γηπεδούχους να βγαίνουν στην κόντρα.

Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ
Καλογεράκης,Καράγαλης,Σταυρίδης,Κατσόγλου Δ,Κατσόγλου Ν,Κάρτας,Χρυσογονίδης,Ατματζίδης(58 Χαμπίδης),Λεονταράς,Πεχλιβανίδης(70 Παπάνο),Γεροθανάσης(78 Κελεσίδης)

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Πασβάτογλου,Αιβάζης(46 Λιόνης),Χαραλαμπίδης,Τεκελίδης,Σίμος,Τσομπάνογλου,Αρχοντίδης,Κουτσίδης,
Τοσουνίδης(53 Ζάρκος),Κεφαλάς,Βράκας

Διαιτητής Φωτιάδης , Βοηθοί Κυρβέλης,Ζιγκερίδης (Σ.Δ. Σερρών)

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κουφαλίων δηλώνει ότι η ανακοίνωση με τίτλο "ΕΛΕΟΣ" που εκδόθηκε την Δευτέρα 22/11/2010 εκδόθηκε κάτω από την φόρτιση του αγώνα που προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να θίξει την διοργανώτρια αρχή αλλά απλά είχε σαν σκοπό της μια κόσμια διαμαρτυρία. Κατόπιν τούτου η παραπάνω ανακοίνωση ανακαλείται.

Με τιμή

Δ.Σ. Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Ακόμα δεν μπορούν να 'χωνέψουν' στα Κουφάλια την άδικη ήττα της προηγούμενης Κυριακής από το Κορδελιό.Οι Κυανόλευκοι με την απόδοση τους έδειξαν ότι σίγουρα τους αδικεί η βαθμολογική θέση που έχουν.Άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο κυνήγησαν με πάθος την νίκη δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς η τύχη τους γύρισε την πλάτη ,ιδιαίτερα στα δύο δοκάρια σε ισάριθμα σουτ του Κεφαλά.Μια αδράνεια της άμυνας ήταν αρκετή για να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.
Στην καθιερωμένη ομιλία της Τρίτης ο κ.Ζίφκας τόνισε στους παίκτες του ότι ναι μεν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά
όχι φυσικά από το αποτέλεσμα και στάθηκε ιδιαίτερα στα τελειώματα, αφού όπως επισήμανε θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και υπερπροσπάθεια στις φάσεις που δημιουργούνται.

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Την Δευτέρα έγινε χαλάρωμα και από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον 'τελικό' όπως χαρακτηρίζουν όλοι το επερχόμενο παιχνίδι με την Καλλικράτεια.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.Για σήμερα Τετάρτη υπάρχει ρεπό και από αύριο συνεχίζεται η προετοιμασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα στον Δημήτρη Σίμο που παντρεύτηκε το Σάββατο υγεία,ευτυχία και καλούς απογόνους

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Συγχαρητήρια επιστολή προς την ΚΕΔ και τον σύνδεσμο Διαιτητών Ημαθίας έστειλε σήμερα η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ . Παρά την ήττα οι Διοικούντες του συλλόγου αναγνώρισαν την άριστη Διαιτησία του κ.Καραντώνη (Σ.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ)και των συνεργατών του κ.κ Καραγκιοζόπουλου και Δεβετζίδη

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 14ης Αγωνιστικής

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0-0

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ ΑΡΝΑΙΑ 1-3

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟ 0-1

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 1-0

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΠΑΟΔ 1-1

ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ 0-4

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-3

ΠΑΟΝΕ ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ 1-1

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 0-1

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων το Κορδελιό πιο τυχερό κατάφερε και πέρασε από τα Κουφάλια κερδίζοντας με 0-1.
Ενα παιχνίδι ανοιχτό με πολλές φάσεις και με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε με πάθος την νίκη.

Οι γηπεδούχοι τα έχουν με την ατυχία τους αφού δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες
που δημιούργησαν, ενώ είχαν και δύο δοκάρια σε σουτ του Κεφαλά. Το συγκρότημα του κ.Ζίφκα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δίκαια οι Κυανόλευκοι αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό σκορ. Από την άλλη το Κορδελιό ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ κσι έχοντας την τύχη με το μέρος του να πάρει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
1΄ο Τσιαντούλης μόνος του πλασάρει άουτ
10΄Σουτ του Λιόνη διώχνει ο Κολίτσης
12 φάουλ του Κεφαλά ο Κουτσίδης αστοχεί από πλεονεκτική θέση
13΄ΓΚΟΛ-Αδράνεις της άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλεύεται ο Χαιρόπουλος που με κοντινή κεφαλιά ψαράκι κάνει το 0-1
14΄Σουτ από την περιοχή του Τοσουνίδη μπλοκάρει ο Κολίτσης
16΄Σέντρα Αιβάζη το σουτ του Κεφαλά άουτ
18΄Ωραία ενέργεια του Τοσουνίδη αλλά το σουτ μπλοκάρει και πάλι ο Κολίτσης
65΄φοβερό σουτ του Κεφαλά η μπάλα στο δοκάρι
70΄Νέο φοβερό σουτ του Κεφαλά η μπάλα και πάλι στο δοκάρι
75΄Ωραία προσπάθεια και σουτ του Αρχοντίδη μπλοκάρει ο Κολίτσης
80΄Σέντρα σουτ του Δούμα μόλις άουτ

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Πειμανίδης,Αιβάζης,(55 Μπάρδας),Χαραλαμπίδης,Καλπάκης,Τεκελίδης,Τσομπάνογλου,Αρχοντίδης,
Κουτσίδης(63΄Ζάρκος),Κεφαλάς,Λιόνης(75΄Μερόκης),Τοσουνίδης

ΟΔ.ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
Κολίτσης,Ιβανίδης,Ιγνατίδης,Λουπείδης,Μιλκούδης,Τσιλιγκερίδης,Χαιρόπουλος,
Γεραγώτης(88 Αρσένης),Τσιαντούλης(63΄Ιωάννης),Ανδρεάδης(75΄Δούμας),Σιαντρόπουλος
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Ολοκληρώθηκε χθες(Παρασκευή) η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στο Κορδελιό. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και όλοι ενωμένοι σαν γροθιά είναι έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι, έχοντας σαν σύμμαχο την πολύ καλή εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον κ.Ζήφκα καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ!!
Ξεσηκωμός των φιλάθλων σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντα αποτελεί ένα ντέρμπι και όλοι θυμούνται τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες των δύο ιστορικών ομάδων την δεκαετία του 90.
Καιρού επιτρέποντος το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων.
MVP Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Ο 16χρονος άσος Μπάμπης Χαραλαμπίδης ανακηρύχτηκε MVP του προηγούμενου αγώνα .Ο νεαρός που πραγματικά εντυπωσίασε δήλωσε: «Mου δίνει μεγάλη χαρά το ότι αναδείχθηκα MVP.
XARALABIDIS
Δουλεύω σκληρά και εγώ και οι συμπαίκτες μου και προσπαθούμε κάθε Κυριακή να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και ήμαστε έτοιμοι για την μάχη. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για την νίκη»





ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΙΜΟΣ
Το Σάββατο στην Βέροια θα γίνει ο γάμος του ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Σίμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μόνικα.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένεται να παρευρεθεί στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή του πολύ αγαπητού σε όλους Δημήτρη.
Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους τους ανθρώπους της Αναγέννησης Προχώματος για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα μας.
Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Οι διαιτητές της 13ης Αγωνιστικής

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Καραντώνης-Καραγκιζίδης-Δεβετζίδης  (Σ.Δ ΗΜΑΘΙΑΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ θα διεξαχθεί στις 15.00 στο βοηθητικό γήπεδο Κουφαλίων(περιοχή ΒΙΠΑ)
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Παρελθόν αποτελεί πλέον η εξαιρετική εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στους Γαλατάδες. Μια εμφάνιση που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη ίσως της φετινής  χρονιάς. 3 γκολ και ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για το συγκρότημα του κ.Ζίφκα .Παρόλα αυτά όμως ο προπονητής των Κυανολεύκων θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και στην καθιερωμένη ομιλία του εκτός από τα θετικά επισήμανε και τα λάθη που έγιναν.

‘’ΚΕΝΤΟΥΣΑΝ’’ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ
Το σημαντικότερο απ όλα εκτός της νίκης  ήταν η εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας Χαραλαμπίδη,Αιβάζη,Λιόνη,Τσομπάνογλου,Χαριζάνη και Μερόκη που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Την Δευτέρα η ομάδα είχε χαλάρωμα και από χθες ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στο Κορδελιό. Άπαντες  παρόντες και ετοιμοπόλεμοι εκτός του νεαρού Παπαεμανουήλ που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στα πλαίσια της διατήρησης του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει ,χθες μετά την προπόνηση έγινε μπάρμπεκιου στον χώρο του βοηθητικού γηπέδου.
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 3-1

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΠΕΙΜΑΝΙΔΗΣ,ΑΙΒΑΖΗΣ(56΄ΜΕΡΟΚΗΣ),ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ(68΄ ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ),ΚΑΛΠΑΚΗΣ,ΣΙΜΟΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ,
ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ,ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ(77΄ΖΑΡΚΟΣ),ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ,ΚΕΦΑΛΑΣ,ΛΙΟΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

 ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ,ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ,ΣΑΒΒΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ,
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ(68΄ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ),ΛΥΣΙΤΣΑΣ(77΄ΣΑΡΤΙΝΑΣ),ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ,
ΚΟΥΔΕΡΗΣ( 56΄ΤΣΕΛΕΠΗΣ),ΚΑΜΠΑΝΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΣΚΟΡΕΡΣ ΛΙΟΝΗΣ 2΄ 1-0 ,ΑΙΒΑΖΗΣ 19΄ 2-0, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 41΄2-1,ΚΕΦΑΛΑΣ 45΄3-1

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ,ΣΑΡΡΟΣ,ΝΤΟΥΡΜΑ(Σ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ)-ΚΑΛΟΙ



  Πιάνοντας εκπληκτική απόδοση στο Α΄ημίχρονο ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων ξεπέρασε πιό εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ το εμπόδιο των Γαλατάδων.Οι Κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας νωρίς γκολ.
Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους που στην συνέχεια ήταν καταιγιστικοί χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη.Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και σίγουρα ένα σκορ που αδικεί τα Κουφάλια αφού υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες ώστε το τελικό σκορ να είχε διαστάσεις θριάμβου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ιδιαίτερα μετά τις αναγκαστικές αλλαγές των Χαραλαμπίδη και Κουτσίδη αλλά και πάλι υπήρξαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Η ομάδα των Γαλατάδων φάνηκε για ένα τέταρτο περίπου στο Β ημίχρονο προσπαθώντας να μειώσει το σκορ.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
2΄ο Λιόνης με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0
4΄ σουτ του Τοσουνίδη έδιωξε ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων Καρακούτσης
8΄νέο σουτ του Τοσουνίδη διώχνει και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρακούτσης
9΄σουτ του Καλπάκη από την περιοχή και νέα επέμβαση του τερματοφύλακα
16΄ωραία ατομική ενέργεια του νεαρού Αιβάζη αλλά στο σουτ λέει και πάλι όχι ο Καρακούτσης.
19΄φοβερή ενέργεια του 16χρονου Χαραλαμπίδη ο Αιβάζης με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 2-0.
41΄μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων ο Δημητιάδης μειώνει προσωρινά σε 2-1.
42΄κεφαλιά τουυ Τοσουνίδη στο δοκάρι
45΄ο Κεφαλάς με σουτ διαμορφώνει το 3-1
57΄σέντρα του Λιόνη μόνος ανενόχλητος ο Αιβάζης δεν μπόρεσε να πλασάρει
72΄Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μιχαηλίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει από ένα μέτρο
75΄Σουτ του Χαριζάνη διώχνει εντυπωσιακά στην γωνία του ο Καρακούτσης.

Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής

Οδυσσέας Κορδελιού - Νίκη Πολυγύρου 3-0
ΠΑΟ Κουφαλίων - Ολυμπιακός Γαλατάδων 3-1
ΠΑΟ Διοικητηρίου - Εθνικός Σοχού 1-1
Νέα Καλλικράτεια - Δόξα Χέρσου 1-1
Απόλλων Αρναίας - ΠΟ Μουδανιών 2-1
Κιλκισιακός - ΠΑΟΝΕ 3-0
Αχιλλέας Τριανδρίας - Καμπανιακός 3-1
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου - Θερμαϊκός Θέρμης 2-3



Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς
Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ-Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2-0

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ: Ταταρίδης, Καλόνικος, Δεληγιώργης, Θεοφανίδης, Ούλιος, Βασιλειάδης, Κωνσταντινίδης (71’ Μπαρχουρνταρασβίλι), Ορφανίδης (76’ Παπάκης), Τακαβάκης, Γεωργιάδης, Αϊβαζίδης (87’ Αποστολίδης).

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Πεϊμανίδης, Μπάρδας, Βράκας (50’ Κεφάλας), Καλπάκης, Τεκελίδης, Τσομπάνογλου, Τοσουνίδης (65’ Αρχοντίδης), Αϊβάζης (58’ Χαραλαμπίδης), Ζάρκος, Σίμος, Λιόνης.

Για άλλη μια φορά η ομάδα των Κουφαλίων προδόθηκε από τα αμυντικά λάθη και δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από το Χέρσο.Οι Κυανόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο παίξανε ανοιχτά κυνηγώντας το γκολ, αλλά δυστυχώς δεν το κατάφεραν αν και είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λιόνη στο 32΄που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά το σουτ του πέρασε άουτ
.Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή κατά διαστήματα.Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Ορφανίδη στο 52΄επηρέασε αρνητικά του παίχτες των Κουφαλίων,αφού προήλθε για ακόμα μια φορά από αμυντική αδράνεια.Οι όποιες προσπάθειες για ισοφάριση μείναν απλά προσπάθειες και μοιραία ήρθε η ήττα με τον Τακαβάκη να

σημειώνει στις καθυστερήσεις το τελικό 2-0.Ενα δοκάρι του Κεφαλά επίσης στις καθυστερήσεις ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν από ευκαιρεία οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητής:Πασλαμούσκας Βοηθοί: Καρυπίδη Ευφραιμίδου (Σ.Δ.ΠΕΛΛΑΣ)-ΑΡΙΣΤΟΙ

Φωτο:kilkisport.gr

Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής

Ολυμπιακός Γαλατάδων - Οδυσσέας Κορδελιού 0-2
Εθνικός Σοχού - Νίκη Πολυγύρου 4-0
Δόξα Χέρσου - ΠΑΟ Κουφαλίων 2-0
Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟ Διοικητηρίου 3-0
ΠΟ Μουδανιών - Νέα Καλλικράτεια 2-3
Καμπανιακός - Απόλλων Αρναίας 3-2
Θερμαϊκός Θέρμης - Κιλκισιακός 2-1
Αχιλλέας Τριανδρίας - Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου 1-1
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

8 ομάδες τελικά υποβιβάζονται

Με απόφαση της και μετά από εισήγηση της επιτροπής Δ' Εθνικής, η ΕΠΟ αποφάσισε στην σημερινή της συνεδρίαση, ότι στον 2ο όμιλο θα υποβιβαστούν τελικά 8 ομάδες και όχι 7 όπως είχε ανακοινωθεί κατά την έναρξη του πρωταθλήματος.
Φυσικά και δεν ζητήθηκε η γνώμη, ούτε καν ερωτηθήκαν οι ενδιαφερόμενοι.Οι ομάδες δηλαδή που με τόσο κόπο και τόσα προβλήματα συμμετέχουν...

Νέα της ομάδας

Τελείωσε σήμερα η προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με το Χέρσο. Ένα σημαντικό παιχνίδι την δεδομένη χρονική στιγμή αφού με ενδεχόμενη νίκη οι Κυανόλευκοι δείχνουν να σταθεροποιούνται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κανένας φυσικά δεν υποτιμάει τον αντίπαλο κάτι άλλωστε που τόνισε στους παίχτες του και ο τεχνικός της ομάδας κ.Ζίφκας .

Απόντες θα είναι οι τραυματίες  Παπαεμμανουήλ και  Κουτσίδης ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παυλίδη. Στα θετικά η επιστροφή του Τσομπάνογλου που δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη λόγω καρτών , ενώ στην διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Αρχοντίδης (φώτο)που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στα πλευρά στο παιχνίδι της Τετάρτης

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΘΕΣ

Έγιναν χθες μετά την προπόνηση και οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών ,ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα για την Κυριακή που περιλαμβάνει συγκέντρωση και φαγητό στην ταβέρνα Κεντρικό στις 11, ακολούθως καφέ στο Κλασικό και αναχώρηση της αποστολής για Χέρσο στις 12.15
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Οι διαιτητές της 12ης Αγωνιστικής

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ: Π. Αλατζάς, Α. Μιχαλόγλου, Φ. Βαμβακάς (Πέλλας)
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Β. Πασλαμούσκας, Μ. Καρυπίδης, Ε. Ευφραιμίδου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΑΟΔ: Κ. Τσετσίλας, Λ. Χαραλαμπίδης, Χ. Κωνσταντής (Γρεβενών)
ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Β. Καραταδης, Α. Αναστασιάδης, Α. Δημητρίου (Μακεδονίας)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Π. Μπαϊραμίδης, Θ. Τσαλίδου, Β. Ιωαννίδης (Κοζάνης)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Β. Τσιτσανούδης, Α. Γεωργίου, Γ. Μαυρογιάννης (Λάρισας)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ - Μ. ΑΛΕΞ. Μυλοποτάμου: Χ. Παναγιωτίδης, Ε. Σουγαράκης, Γ. Ευαγγέλου.
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 2ου ομίλου 11η αγωνιστική

Οδυσσέας Κορδελιού - Εθνικός Σοχού 1-1
Ολυμπιακός Γαλατάδων - Δόξα Χέρσου 2-0
Νίκη Πολυγύρου - Απόλλων Καλαμαριάς 1-4
ΠΑΟ Κουφαλίων - ΠΟ Μουδανιών 3-0
ΠΑΟ Διοικητηρίου - ΠΑΟΝΕ 0-1
Νέα Καλλικράτεια - Καμπανιακός 2-1
Απόλλων Αρναίας - Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου 2-1
Κιλκισιακός - Αχιλλέας Τριανδρίας 1-0

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 3-0

Άνετη επικράτηση για τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων επί της νεανικής ομάδας των Μουδανιών με 3-0.Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1΄σουτ του Τοσουνίδη μετά από καταπληκτική πάσα του Λιόνη πέρασε μόλις άουτ.Στο 4΄φάουλ του Βράκα απόκρουσε εντυπωσιακά ο Γκόρτσης.Στο 18΄έγινε το 1-0 όταν μετά από σέντρα του Αρχοντίδη ο Σίμος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 36΄μετά από σέντρα του Ζάρκου ανενόχλητος ο Λιόνης χάνει μοναδική ευκαιρία.
Στο 62΄νέο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Λιόνη αλλά το σουτ φεύγει άουτ.
ΣΤο 64΄σουτ του Τοσουνίδη μόλις άουτ.Στο 75΄γίνεται το 2-0 μετά από εξαιρετική πάσα του Τοσουνίδη στον Λιόνη και πλασέ του τελευταίου.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 82΄όταν φοβερό μακρινό σουτ του Κοπαλίδη βρήκε το δοκάρι.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 91΄με κοντινή προβολή του Βράκα.

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΠΕΙΜΑΝΙΔΗΣ,ΜΠΑΡΔΑΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΜΑΡΣΗΣ,ΣΙΜΟΣ,ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ,
ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ(46 ΚΕΦΑΛΑΣ),ΒΡΑΚΑΣ,ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ,ΖΑΡΚΟΣ(46 ΠΑΥΛΙΔΗΣ-55 ΑΙΒΑΖΗΣ),
ΛΙΟΝΗΣ

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΓΚΟΡΤΣΗΣ,ΤΣΙΤΣΙΠΛΑΜΗΣ,ΜΠΕΛΑΣ,ΜΑΝΟΥΡΑΣ,ΣΦΗΝΤΣΙΩΤΗΣ,ΓΡΑΙΚΟΣ,
ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ(76 ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ),ΣΟΥΠΙΟΣ,ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ(64 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ)
,ΠΟΠΙΔΗΣ,ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Παρά την πικρία που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μετά την άδικη διαιτησία του Παναγιωτίδη στην Χαλάστρα άπαντες συγκεντρώνονται στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στα Μουδανιά.Ολοι το αντιμετωπίζουν σοβαρά άσχετα από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου, αφού μετά τον Μυλότοπο το πάθημα έγινε μάθημα.Ως γνωστό το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Προχώματος αφού ο αγωνιστικός χώρος του Βοηθητικού Δημοτικού γηπέδου Κουφαλίων κρίθηκε ακατάλληλος.Σήμερα στις 16.30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα ανακοινωθεί η αποστολή.Τα προβλήματα για τον κ.Ζίφκα είναι η απουσία του νεαρού αρχηγού Παπαεμανουήλ που θα μείνει εκτός γηπέδων 15 μέρες, καθώς και του Καλπάκη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό.
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΕΟΣ!

Αξιότιμοι κύριοι διοικούντες του ποδοσφαίρου και ειδικά του ερασιτεχνικού,
Η ομάδα μας για μια ακόμα Κυριακή έπεσε θύμα κάποιου ονόματι Παναγιωτίδη από Φλώρινα,που εσείς κρίνατε ότι είναι ικανός να διαιτητεύσει παιχνίδια Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Εσείς που μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα δυσβάσταχτα εξοδολόγια αδιαφορώντας πως τα βγάζουμε πέρα και που κόπτεστε για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου ,κατεβείτε από τις καρέκλες σας και ελάτε να δείτε από κοντά τα δημιουργήματα σας.
Το ότι δεν μιλάμε και δεν διαμαρτυρόμαστε μην το εκλαμβάνεται σαν αδυναμία. Θέλαμε να μείνουμε μακριά από διαμαρτυρίες η τουλάχιστον να περιοριστούμε μόνο σε συγχαρητήριες ανακοινώσεις, όπως είχαμε το σθένος και πράξαμε μετά το παιχνίδι μας στην Καλαμαριά , όπου παρά την ήττα της ομάδα μας συνοδευόμενη μάλιστα από αποβολή ποδοσφαιριστή μας δώσαμε συγχαρητήρια στον διαιτητή στέλνοντας επιστολή σε όλους τους αρμόδιους φορείς.
Μην μας αναγκάζεται να γυρίσουμε πίσω. Καθαρίστε τον χώρο από τους ανίκανους. Ούτως η άλλος η ύπαρξη και επιβίωση των ερασιτεχνικών σωματείων σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Αφήστε μας τουλάχιστον να αγωνιζόμαστε και να το χαιρόμαστε…

Με τιμή

Δ.Σ. Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Αλλαγή έδρας-Πρόχωμα

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΕΠΟ γνωστοποιεί ότι έγινε δεκτό το αίτημα του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ για προσωρινή αλλαγή έδρας λόγω ακαταλληλότητας του χορτοτάπητα του βοηθητικού Δημοτικού γηπέδου, στο οποίο γίνονται προσπάθειες βελτίωσης.Ως γνωστό το κεντρικό Δημοτικό Στάδιο Κουφαλίων βρίσκεται σε στάδιο ανακατασκευής με άγνωστη την ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου και έτσι μέχρι νεοτέρας η ομάδα θα αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Προχώματος

Εκτακτο Δ.Σ. απόψε

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για σήμερα έχει προγραμματιστεί με αφορμή την νέα σφαγιαστική διαιτησία του Παναγιωτίδη(Φλώρινας).Αναμένεται ανακοίνωση της Διοίκησης

Νέα αδικία από Διαιτητή..

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 1-1

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και της φήμης των δύο ομάδων Καμπανιακός και Π.Α.Ο.Κουφαλίων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ένα πραγματικό ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δύο ομάδων που βρέθηκαν αρμονικά στο γήπεδο.Και οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη σε όλη την διάρκεια του αγώνα παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον αδικεί τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων που έχει φοβερά παράπονα από τον διαιτητή Παναγιωτίδη.Στο 32΄ο Ραγκαβίνας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0.Η αντίδραση των Κυανολεύκων ήταν άμεση όταν μετά από πολύ ωραία προσωπική ενέργεια του καλύτερου παίχτη του γηπέδου Λιόνη η μπάλα έφτασε στον Ζάρκο που με υποδειγματικό πλασέ ισοφάρισε.Στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου η υπεροχή ανήκε στους Κουφαλιώτες αφού μετά τις αλλαγές του κ.Ζίφκα κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου.Αποτέλεσμα της κυριαρχίας αυτής ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα στο 65΄όταν ο Κουτσίδης βρέθηκε μόνος απένανατι από τον Μουρμούρα αλλά το δυνατό σουτ έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μιμούμενος τον Πειμανίδη που είχε κάνει ανάλογη απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (Φλώρινας)

Στην συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του διαιτητή της συνάντησης Παναγιωτίδη από την Φλώρινα που λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.Αρχικά με τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ των Κουφαλίων όταν ανατράπηκε καθαρά ο Λιόνης, και στην συνέχεια με την άδικη αποβολή με δύο κίτρινες μέσα σε 10΄λεπτά του Καλπάκη και τις 7 συνολικά κάρτες !!!!που φόρτωσε τους φιλοξενούμενους.
Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 21/11

Δόξα Χέρσου - Οδυσσέας Κορδελιού 0-0
Απόλλων Καλαμαριάς - Εθνικός Σοχού 0-0
ΠΟ Μουδανιών - Ολυμπιακός Γαλατάδων 1-1
ΠΑΟΝΕ - Νίκη Πολυγύρου 1-0
Καμπανιακός - ΠΑΟ Κουφαλίων 1-1
Θερμαϊκός Θέρμης - ΠΑΟ Διοικητηρίου 0-0
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου - Νέα Καλλικράτεια 0-2
Απόλλων Αρναίας - Κιλκισιακός 3-0

Ρεπό: Αχιλλέας Τριανδρίας
Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Τέλειωσε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό με την σημερινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Προχώματος. Δυστυχώς λίγο πριν το τέλος του διπλού χτύπησε σε μια κόντρα ο Παπαεμμανουήλ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με έντονους πόνους στο γόνατο. Ο νεαρός αρχηγός της ομάδας των Κουφαλίων εξετάστηκε από τον γιατρό αλλά αύριο θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του και θα αποφασισθεί αν συμπεριληφθεί στην αποστολή.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΕΠΟ

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των Κυανολεύκων για την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα ο Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ μετά από συνεννόηση με την ομάδα των Μουδανιών για το παιχνίδι της Τετάρτης ζήτησε με φαξ που έστειλε να οριστεί διαιτητής από κοντινό νομό και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια ώστε να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας. Φαίνεται όμως ότι η ΕΠΟ δεν λαμβάνει υπόψιν τα αιτήματα των σωματείων παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων της Δ΄Εθνικής το καλοκαίρι στην κλήρωση ότι αν συμφωνούν και οι δύο ομάδες θα ορίζεται διαιτητής από κοντινό νομό.Ετσι όρισε διαιτητή από Φλώρινα. Παρά το ότι οι ομάδες έχουν ξεχάσει από πότε έχουν να πάρουν επιχορήγηση έχουν να αντιμετωπίσουν και την αδιαφορία των υπευθύνων
Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Στο γήπεδο του Προχώματος αύριο Παρασκευή στις 16.30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Καμπανιακό.Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν αφού όλοι είναι στην διάθεση του κ.Ζίφκα.
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

ΧΕΡΣΟ- ΚΟΡΔΕΛΙΟ: ΤΟΜΙΔΗΣ ΣΙΠΚΑΣ ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ (ΠΕΛΛΑΣ)
Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ -ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΟΛΙΑΝΙΔΗΣ (ΚΑΒΑΛΑΣ)
ΠΑΟΝΕ- ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: ΔΡΑΓΟΥΣΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΙΛΚΙΣ)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ- ΚΟΥΦΑΛΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ (ΦΛΩΡΙΝΑΣ)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ- ΠΑΟΔ: ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΠΙΕΡΙΑΣ)
Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ- Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: ΜΠΟΥΜΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
ΑΡΝΑΙΑ- ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: ΠΑΝΥΤΣΙΔΗΣ Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΙΦΑ (ΚΟΖΑΝΗΣ)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΣΟΧΟΣ: ΚΟΝΤΖΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΜΠΑΖΗΣ (ΚΟΖΑΝΗΣ

Λιόνης:"Ολα για την νίκη"

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο νεαρός άσος Μίλτος Λιόνης.Αναφέρθηκε στο προηγούμενο αλλά και στο επόμενο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα  δήλωσε:"Την Κυριακή δυστυχώς είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα που ξέρουμε ότι στεναχώρησε τον κόσμο των Κουφαλίων.Να είναι όλοι σίγουροι όμως ότι πολύ περισσότερο στεναχώρησε εμάς τους ποδοσφαιριστές.Το μόνο που μπορούμε πλέον να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να τα δώσουμε όλα για την νίκη στο επόμενο παιχνίδι"

Νέα της ομάδας

Ρεπό έχει προγραμματιστεί για σήμερα ενώ από αύριο οι Κυανόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό.Λιόνης και Τσομπάνογλου συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες και από αύριο θα είναι κανονικά στην διάθεση του κ.Ζίφκα.Ευχάριστα τα νέα για τον Κουτσίδη που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. 
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Μετά το άτυχο και αναπάντεχο αποτέλεσμα του Σαββάτου τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο επερχόμενο γειτονικό ντέρμπι με τον Καμπανιακό.Ενα παιχνίδι που εδώ και χρόνια ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση των ομάδων αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της περιοχής.Ολοι δείχνουν να έχουν καταλάβει ότι τα παιχνιδια δεν κερδίζονται με ονόματα και με το βάρος της φανέλλας αλλά με δύναμη και υπερπροσπάθεια , στοιχεία απαραίτητα στην Δ Εθνική.Ατομικό  πρόγραμμα ακολουθεί ο Αρχοντίδης από το βίαιο μαρκάρισμα που δέχτηκε στον αγώνα του Σαββάτου και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.Ατομικό πρόγραμμα επίσης ακολουθεί και ο Κουτσίδης του οποίου όμως η συμμετοχή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.Ενοχλήσεις είχαν χθες οι Τσομπάνογλου-Λιόνης χωρίς όμως να είναι κάτι ανησυχιτικό και αμφότεροι αναμένεται να ακολουθήσουν σήμερα κανονικά το πρόγραμμα

Δημτσούδης:''Ευχαριστώ για την τιμή''

Ο Σάκης Δημτσούδης(2003-2005) που παραμένει στις καρδιές των φίλων της ομάδας μετά την βράβευση του δήλωσε:

''Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Κουφαλίων για τηνν τιμή που μου έκανε.Είναι μεγάλη χαρά να σε θυμούνται μετά από τόσο καιρό και να αναγνωρίζουν τους κόπους σου.Εύχομαι στον Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια"

Μακρίδης:''Θυμηθήκαμε την αξέχαστη τριετία''

Μετά την βράβευση του ο μεγαλύτερος σκόρερ στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου(1996-1999) και από τους πιό αγαπημένους ποδοσφαιριστές που περάσαν,Λάζαρος Μακρίδης δήλωσε:''Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το τωρινό και το προηγούμενο συμβούλιο καθώς και τους φιλάθλους του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ για την τιμή που μου κάνανε,τιμώντας με, και παράλληλα θυμίζοντας μου την αξέχαστη τριετία κατά την διάρκεια της οποίας κατακτήσαμε την άνοδο μας στην Δ Εθνική που λίγο έλλειψε να μας χαρίσει την άνοδο στα σαλόνια της Γ Εθνικής.Τελείωνοντας να ευχαριστήσω θερμά τους πρώην συμπαίκτες μου που μου δώσανε την ευκαιρεία να χριστώ 1ος σκόρερ και τις τρείς χρονιές σε όλη την Ελλάδα στην κατηγορία της Δ Εθνικής΄΄

Η Διοίκηση τίμησε Μακρίδη-Δημτσούδη

Το περασμένο Σάββατο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων και την ομάδα του Μυλοτόπου η Διοίκηση των Κυανολεύκων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και με φανέλες της ομάδας με τυπωμένο το όνομα τους,τους Λάζαρο Μακρίδη και Σάκη Δημτσούδη  για την προσφορά τους στον σύλλογο. Οι δύο ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου εμφανώς συγκινημένοι ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της ομάδας για την ενέργεια τους.
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγές στον 2ο όμιλο?

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη έτοιμη εισήγηση του προέδρου της Δ΄Εθνικής κ.Σαρρή με την οποία οι ομάδες που τελικά θα υποβιβασθούν από τον 2ο όμιλο θα είναι 8 και όχι 7.
Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 2ου ομίλου 9η αγωνιστική 13-11-2010

Οδυσσέας Κορδελιού - Απόλλων Καλαμαριάς 1-3
Δόξα Χέρσου - ΠΟ Μουδανιών 2-0
Εθνικός Σοχού - ΠΑΟΝΕ 4-3
Ολυμπιακός Γαλατάδων - Καμπανιακός 0-2
Νίκη Πολυγύρου - Θερμαϊκός Θέρμης 2-0
ΠΑΟ Κουφαλίων - Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου 0-0
ΠΑΟ Διοικητηρίου - Αχιλλέας Τριανδρίας 2-0
Νέα Καλλικράτεια - Κιλκισιακός 0-0
Ρεπό: Απόλλων Αρναίας

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΜΕΓ.ΑΛΕΞ.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0-0

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Κουφάλια και Μυλότοπος μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάτω του μετρίου εως κακό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις 2 εστίες.Καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 5ο λεπτό όταν φάουλ του Κεφαλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Διαμαντίδης.
Στο 63 έιχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρεία από πλευράς γηπεδούχων να ανοίξουν το σκορ όταν κεφαλιά στο γάμα του Βράκα απέκρουσε κυριολεκτικά με τα νύχια ο Διαμαντίδης.
Οι φιλοξενούμενοι με αμυντικούς προσανατολισμούς κράτησαν το μηδέν και άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι κυανόλευκοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ.Τσιμεντερίδη που έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Λιόνη στο 56', ενώ απέβαλε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κεφαλά.
Θύελλα διαμαρτυριών είχαμε και στο 70', όταν σε προσπάθεια για σούτ του Αρχοντίδη στην γραμμή της περιοχής ,δέχτηκε σκληρό χτύπημα από αντίπαλο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου για περίπου 10 λεπτά.Στην συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ!!!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Πειμανίδης,Μπάρδας,Βράκας,Σίμος(Τοσουνίδης 72),Τεκελίδης,Τσομπάνογλου,Αρχοντίδης,Χαριζάνης(Παυλίδης 62),Ζάρκος,Κεφαλάς,Λιόνης(Χαραλαμπίδης 82)

Μ.ΑΛΕΞ/ΡΟς ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ
Διαμαντίδης,Παπαδόπουλος,Δουλκερίδης,Νήρας(Μάμη 90),Φάβας,Κωνσταντίνου,Οφίδης(Καράς 72),Ρομάντζης,Νάτσης,Κούζας(Γρηγορίου 62),Σιδηρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τσιμεντερίδης(Κακός)-Σύκος(Μέτριος)-Παυλέρου(Αριστη)-Σύνδεσμος Κοζάνης
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Νέα της ομάδας

Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό λόγω των εκλογών.Το ευχάριστο για τον κ. Ζίφκα είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Παπαεμανουήλ που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις είναι στην διάθεση του.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.


Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις από αύριο Δευτέρα για τους παίκτες των Κουφαλίων.Μετά το διήμερο ρεπό ξεκινάει η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Μυλότοπο.
Ενα παιχνίδι για το οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, αφού μετά την ήττα από τον Κιλκισιακό οι τρείς βαθμοί κρίνονται αναγκαίοι
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ

Σε κίνηση που, ασφαλώς, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση σωτηρία σε τρεις από τους δέκα ομίλους της Δ Εθνικής, προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, αναφορικά με τον καθορισμό του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν στις τοπικές κατηγορίες.


Σύμφωνα με την εισήγηση της τριμελούς Επιτροπής προς το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, από τον 4ο, 5ο και 8ο όμιλο θα υποβιβαστούν έξι ομάδες και όχι πέντε, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Επιθυμία των ανθρώπων της Επιτροπής είναι να υπάρξει μία βάση 80 συνολικά ομάδων που θα παραμείνουν στη Δ Εθνική, στις οποίες θα προστεθούν οι πρωταθλήτριες των τοπικών ενώσεων και οι υποβιβασμένες από τη Εθνική, προκειμένου να προσεγγιστεί ο αριθμός των 140 σωματείων που θα συνθέσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2011-2012. Επομένως, το σχετικό σχέδιο προβλέπει τα εξής: Από τους 14άρηδες ομίλους (4, 5, 8) υποβιβάζονται έξι ομάδες (συνεχίζουν στη Δ Εθνική οι επτά), από τους 17άρηδες ομίλους (1, 2, 6, 7) υποβιβάζονται οκτώ ομάδες (συνεχίζουν στη Εθνική οι οκτώ), από τον 16άρη (9) υποβιβάζονται επτά ομάδες (συνεχίζουν στη ΔΕθνική οι οκτώ), από τον 18άρη (3) υποβιβάζονται επίσης οκτώ ομάδες (συνεχίζουν στη Δ Εθνική οι εννέα) και, τέλος, στον 13άρη (10) υποβιβάζονται από δύο έως πέντε ομάδες, ανάλογα με το πόσες κρητικές θα πέσουν από τη Γ Εθνική (άρα σε κάθε περίπτωση συνεχίζουν στη Δ Εθνική οι δέκα ομάδες). Πλέον, το μόνο που απομένει είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ να ψηφίσει την εισήγηση της τριμελούς επιτροπής, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα μετά τις εκλογές και κάπου μέσα στον Νοέμβρη.



ΠΗΓΗ:www.periferiako.com

ΑΝΑΒΟΛΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Σήμερα αργά το απόγευμα η Διοίκηση της Νίκης Πολυγύρου ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει η ομάδα τους να παρευρεθεί στο προγραμματισμένο αυριανό φιλικό.Κατόπιν τούτου και λόγω του περιορισμένου χρόνου για να κλειστεί νέο φιλικό ο κ.Ζίφκας αποφάσισε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές και να συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις την Δευτέρα

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιλικό με την ομάδα της Νίκης Πολυγύρου θα δώσει αύριο Σάββατο στις 15.00 ο Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ.Το γήπεδο στο οποίο θα δοθεί ο αγώνας θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα.
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Σαββατοκύριακο δεν θα γίνει αγωνιστική λόγω εκλογών ,ενώ σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ η επόμενη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 13/10 και όχι Κυριακή
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Διοίκηση και τους φιλάθλους του Κιλκισιακού για την άψογη φιλοξενία της ομάδας και των φιλάθλων μας που βρέθηκαν στο Κιλκίς.

Μια φιλοξενία που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ήδη εξαιρετικές σχέσεις των δύο ιστορικών σωματείων. Φυσικά η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στον δεύτερο γύρο.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Δ.Σ. Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Σήμερα στην εφημερίδα metrosport υπάρχει αφιέρωμα στον Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2-0

Την ήττα γνώρισε ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κιλκισιακό. Μια ήττα δίκαιη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αφού οι κυανόλευκοι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκαν κατώτεροι του ανεμενομένου.
Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες των Κουφαλίων να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίωρο να δίνουν την αίσθηση ότι σίγουρα θα φύγουν με κάτι καλό, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους από τραγική αδράνεια με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί η ομάδα.
Το δεύτερο γκολ ήρθε με πανομοιότυπο τρόπο και από εκεί και πέρα μοιραία ήρθε η ήττα, αφού δεν υπήρχαν οι ψυχικές δυνάμεις για την ανατροπή του σκορ.

Μια ήττα που πίκρανε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Κιλκίς αφού μετά τις δύο απανωτές νίκες περίμεναν κάτι καλύτερο.

Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Πειμανίδης,Περγίγκας(65΄Παυλίδης),Βράκας,Τελιάδης,Παπαεμανουήλ,Σίμος(46΄ Κεφαλάς),Κουτσίδης,Αιβάζης,Λιόνης(60΄ Μπάρδας),Ζάρκος,Αρχοντίδης

Φώτο:από kilkisport.blogspot.com
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επόμενη (9η αγωνιστική) 14-11-2010

Επόμενη (9η αγωνιστική) 14-11-2010
Οδυσσέας Κορδελιού - Απόλλων Καλαμαριάς
Δόξα Χέρσου - ΠΟ Μουδανιών
Εθνικός Σοχού - ΠΑΟΝΕ
Ολυμπιακός Γαλατάδων - Καμπανιακός
Νίκη Πολυγύρου - Θερμαϊκός Θέρμης
ΠΑΟ Κουφαλίων - Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου
ΠΑΟ Διοικητηρίου - Αχιλλέας Τριανδρίας
Νέα Καλλικράτεια - Κιλκισιακός
Ρεπό: Απόλλων Αρναίας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 31-10-10

Βαθμολογία 2ου ομίλου 31-10-2010
Θε.
Ομάδες
Αγ.
Νι.
Ισ.
Ητ.
Τερμ.
Βα.
1
Οδυσσέας Κορδελιού
8
8
0
0
22-5
24
2
Απόλλων Καλαμαριάς
8
8
0
0
15-2
24
3
Εθνικός Σοχού
8
7
1
0
21-3
22
4
Κιλκισιακός
7
5
0
2
10-6
15
5
Απόλλων Αρναίας
8
4
2
2
12-10
14
6
ΠΑΟ Κουφαλίων
7
4
0
3
12-13
12
7
Καμπανιακός
7
3
2
2
12-10
11
8
Νέα Καλλικράτεια
7
3
2
2
7-5
11
9
ΠΑΟ Διοικητηρίου
8
2
4
2
6-8
10
10
Αχιλλέας Τριανδρίας
8
3
1
4
8-14
10
11
Δόξα Χέρσου
7
2
3
2
4-6
9
12
Ολυμπιακός Γαλατάδων
7
0
4
3
2-6
4
13
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου
7
1
1
5
6-11
4
14
ΠΑΟΝΕ
8
0
3
5
2-8
3
15
Νίκη Πολυγύρου
8
0
3
5
6-13
1
16
ΠΟ Μουδανιών
7
0
1
6
5-17
1
17
Θερμαϊκός Θέρμης
8
0
1
7
7-20
1

ΧΟΡΗΓΟΣ:Καφέ ''κλασσικό''

ΧΟΡΗΓΟΣ:Καφέ ''κλασσικό''
Tηλέφωνο: 23910 53604

Υποστηρικτές

Χωρίς εσάς θα ήμασταν μια ακόμα ομάδα..Με την βοήθεια σας ήμαστε ο Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ.Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Επόμενη αγωνιστική

.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 15/05

1 Απόλλων Καλαμαριάς 88

---------------------------------

2 Οδυσσέας Κορδελιού 84

3 Εθνικός Σοχού 60

4 Κιλκισιακός 58

5 Νέα Καλλικράτεια 51

6 Καμπανιακός 50

7 Απόλλων Αρναίας 49

8 Αχιλλέας Τριανδρίας 49

9 Δόξα Χέρσου 48

-------------------------------

10 ΠΑΟ Κουφαλίων 45 ???
-------------------------------

11 Θερμαϊκός Θέρμης 38

12 ΠΑΟ Διοικητηρίου 38

13 Ν. Μυλοτόπος 28

14 Ολυμπιακός Γαλατάδων 26

15 ΠΑΟΝΕ 17

16 Νίκη Πολυγύρου 16

17 ΠΟ Μουδανιών 12



Η Νίκη Πολυγύρου έχει -2 βαθμούς από την περίοδο 2009-2010

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Aθανασιάδης Φάνης-ΑΡΗΣ

Γιαμαλής Δημήτρης-ΑΡΗΣ

Γάκης Δ.-ΑΡΗΣ,Καστοριά

Μουρατίδης Τούλης -ΠΑΟΚ

Παπαχρηστούδης Γιώργος-ΠΑΟΚ

Γιαννακούλας Χρήστος-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παπαμιχαήλ Γιώργος-ΑΡΗΣ,Δόξα

Δράμας,Πανιώνιος,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Γκιτσιούδης Γιάννης-ΠΑΟΚ,Ηρακλής,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νεντίδης Νίκος-Απόλλων Καλαμαριάς,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,
Ηρακλής,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Μηντσιούδης Αντώνης-ΑΡΗΣ,Καστοριά,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ



Αρχείο

Συνολικές προβολές σελίδας